Om oss - Framtia.no

Dots backround
Smilende arbeidere

Hvem er vi i Framtia

Fra 2008 til 2018 var Framtia en nettavis som ble gitt ut på Ørnes og den hadde Meløy og Gildeskål som dekningsområde. Nettavisen til Meløy ble godt lest og hadde mange trofaste følgere. Fra 2019 ble den slått sammen med det som tidligere het Meløyavisa. Disse to avisene ble til den nye Kulingen nettavis. Vi skal på denne siden gi et bedre innblikk i om oss som står bak den nye Framtia nettavisen. Vi ønsker å la deg bli bedre kjent med oss og se hvem vi er.

Nyhetssaker er viktige for oss. Vi lever av gode saker som vi kan frembringe til våre lesere. For oss er det viktig at vi gir leserne noe av verdi.

Om oss på Framtia

Framtia skal bestå av nyhetssaker. Vi skal videreformidle nyheter fra hele landet, men vi ønsker å holde et lokalt perspektiv på sakene. Vi er en gjeng med skribenter som liker det vi gjør.

Vi skal gjøre vårt for at du nå har et nytt sted du kan lese nyheter på nett. Et sted der ikke alt handler om krig og elendighet. Faktisk skal vi gjøre vårt for at disse nyhetene ikke finner veien inn hit. Vi ønsker å bringe deg positive nyheter som løfter deg.

Positive nyheter på nett

Her på Om oss så forteller vi deg litt om hva vi står for. Vi har sett oss lei av at de fleste nettaviser i dag har et negativ fokus på saker. Derfor brenner vi for å bringe positive nyheter til deg som leser.

Nyheter fra Nordland er noe av det vi kommer til å skrive om. Vi vil legge vekt på å få lokale nyheter, men det vil nok også være behov for å skrive noe om nasjonale nyheter også. Vårt fokus skal likevel være å ha et lokalt preg på nyhetene.

0
Vanlig nyhetsleser
0 +
Års erfaring
0 +
Journalist
0 +
Nyheter
Dots backround
Smilende forretningsmenn

Meløys nye perle

Nettavisen til Meløy er nå Kulingen. Vi derimot skal bli Meløys nye perle. Vi skal gi et preg av å være et lyspunkt i nyhetssaker som vi ønsker skal bety noe for lokalbefolkningen. Med denne nettavisen skal vi gi et positivt lys på nyhetsbilde slik det er i dag. Vi skal minst kunne gi ut en ny gladsak hver måned.

Til sist i om oss så vil det være naturlig å fortelle litt om hva vi ikke er. Vi er ikke nettavisen til Meløy. Det er Kulingen. Vi er derimot en gjeng frittstående skribenter som ønsker å gi en motvekt til dagens negative media-fremstilling av nyhetssaker. Vi er derfor ikke en vanlig nettavis og heller ikke noe ønske om å bli det.