Nyheter fra Nordland

Dots backround
Smilende arbeidere

Nordlandsnytt i et nytt format

Nordland er et fylke langt nord i Norge. Det er et fylke som strekker seg langt og har mange små bygder og byer spredt i fylket. Vår ambisjon er ikke å skape et Nordlandsnytt i et nytt format, men heller gi nyheter fra Nordland med en positiv tvist. Vi skal finne gladsaker fra rundt om i fylket som vi skal lage nyhetsartikler på og publisere disse månedlig. Det skal godt gjøres om du finner noen negative saker på vår nettside etterhvert som tiden går. Vi står som en motvekt til det negative nyhetsbildet i dagens samfunn.

Nettavis kan bety så mangt. Stort sett så betyr det en avis som er nettbasert og gir ut nyheter etterhvert som de kommer inn. Dette er noe vi også skal gjøre.

Nyheter fra Nordland

Som nettavis med da nedslagsfelt i Nordland, er det viktig å holde det lokale perspektivet på nyhetssakene. Vi jobber derfor kontinuerlig med å sile saker som kommer inn for å finne de beste sakene.

De beste sakene trenger ikke nødvendigvis være lange, men de skal være gjennomtenkt og skrevet bra. Vi ønsker å gi deg positive nyheter som gjør deg glad. Dette er viktig for oss og vi vet det er viktig for deg som leser å holde positiviteten oppe. Spesielt nå i 2021.

Hva kan du forvente deg

Med nyheter fra Nordland kan du forvente deg masse spennende og ikke minst artige nyheter. Vi er et stort fylke med mange herlige personligheter. Dette vil da bli til mange artige og spennende saker med lokalt preg. For det er nettopp det som gjelder.

Vil du vite mer om oss og hva vi står for, så er det bare å gå inn på den linken. Vi har en egen side dedikert til å fortelle om hvem vi er og hva vi står for. Her vil du forstå hvorfor vi gjør som vi gjør.

Oslo, Norge

Et Nordland som ler

Vårt håp er at vi skaper nyhetssaker og en nyhetsstrøm som vil få innbyggere i Nordland til å le og kose seg med nyhetene. I dag er det for mange som leser nyheter og blir tristere enn før de leste nyhetene. Vi mener at det ikke skal være slik. Nyheter skal holde deg oppdatert, men du skal ikke bli nedfor av de.

Nyheter fra Nordland kan være så mangt. Nordland er som sagt et stort fylke og vi kommer til å ha nok å ta av når det kommer til saker av riktig karakter. Det vil derfor bli spennende å se hva som kommer de neste månedene fremover. Vi gleder oss til å lage nyhetssaker for dere.