Home » Siste nytt » Fremtia for fremtia

Fremtia for fremtia

  • av
Journalister diskuterer

Fremtia var jo en lokal ukentlig nyhetsavis for beboere i Ørnes i Nordland. Den fokuserte på nyheter fra Meløy og Gildeskål. Fra 2008 og frem til 2018. Etter dette ble denne avisen slått sammen med Meløyavisen og kalt Kulingen. Fremtia for fremtia er dermed nå åpen og vi har et ønske om å skape en ny nettavis som tar for seg saker i Nordland og resten av Norge.

Fremtia for fremtia vil dermed bli lagt i løpet av de nærmeste dagene. Som nettavis har vi muligheten til å oppdatere saker og publisere de raskt og vi ønsker å fremme de sakene som betyr noe for lokalsamfunnet.

En ny månedlig nettavis

Nettavis kan komme i ulike former. Noen har daglig eller timentlig innholdspublisering. Andre har nettavisen som et tillegg til den ukentlige papirutgaven. Vi ønsker derimot å ha en månedlig avis der vi snakker om hva som har skjedd den siste måneden.

Dette ønsker vi for å skape et balansepunkt til den ekstreme tilgangen til informasjon. Ved å ha publisering en gang i måneden vil vi være et alternativ for de som ønsker å få med seg sakene men ikke ønsker å lese om de i sanntid.

Fremtia for fremtia

Vi vil nå fokusere på å gi deg et godt alternativ til andre nettaviser ved å gjøre følgende for deg som leser:

  • Månedlig nyhets saker for deg som leser
  • Godt innhold med lokalt preg for deg
  • Fokus på gladsaker og ikke bare negative nyheter

Fremtia bringer deg

Fremtia for fremtia skal være preget av gladsaker og nyheter som løfter humøret. Dette fordi det er for stort fokus i dag på triste nyheter og det skjer for mye negativt i verden i dag. Vi ønsker å være en motvekt.

Så med ønsket vårt om å være en motvekt vil vi at du skal sitte igjen med en positiv opplevelse av å ha lest nyheter hos oss. Det skal vi få til ved å ha fokuset på positive saker som du bryr deg om og som vi liker å skrive.