Hopp til innholdet
Home » Siste nytt » Fjell i Nordland – de flotteste fjella i den Skandinaviske fjellkjedea

Fjell i Nordland – de flotteste fjella i den Skandinaviske fjellkjedea

  • av
Fjell i Nordland

Fjell i Nordland og mye annet skriver vi om i Framtia. Vi har tatt opp igjen tråden fra den gamle lokalavisa og skal være først. Både på lokale saker og på regionale saker som berører lokalsamfunnet vårt. Har du tips så ta kontakt med oss i dag. Vi styrker lokalfølelsen og dyrker de unike historiene fra hele Nordland og omegnen.

Herlig lokalfølelse

De fleste fjell i Nordland er noen av de flotteste fjella i den Skandinaviske fjellkjedea. Da regner vi alle fjell i Skandinavia, men det er de norske fjella som er de desidert mest massive i omfang og høyde. Kom på besøk til Nordland nå før jul og opplev fjella og det lokale samholdet vi har her i Nordland. Har du noen gang sett Oksskolten og fundert på å bestige den. Vi kommer til å ha noen fine reportasjer der vi forteller deg hvordan du kan bestige både den og Suliskongen.

Framtia skal både dekke de små sakene som nesten ingen kjenner til, til store rikssaker som vil ha betydning for Nordland. Har du noe på hjertet om Nordland så ta kontakt med oss i dag. Send oss en melding eller ring for en hyggelig prat om det lokale Nordland. Se vår neste reportasje om Suliskogen.

Fjell i Nordland – en del av lokalmiljøet

Fjella er det første du ser når du kommer til vakre Nordland. Vi har nye annet å by på også og ikke minst har vi ei avis som er frampå når det gjelder alt av små bygdesaker til store regionale saker. Vi styrker samholdet og er et naturlig samtaleemne både for de som bor her og for de som kommer på besøk. Leser du Framtia vet du akkurat hva vi snakker om nå.

Også her i nord er vi blitt bitt av kryptobasillen. Noen av oss holder oss til Bitcoin mens andre sjekker Ethereum kurs hver time. I Nordland kan du komme og føle deg som en del av lokalmiljøet. Leser du Fremtia vil du vits hva vi snakker om akkurat nå. Både når det gjelder lokalsaker og krypto.

Alt på samme sted

Nordland er stort og det største er kanskje fjell i Nordland. Vi har mye annet å by på også så hold deg oppdatert med lokalavisen Framtia. Send oss tips eller skriv et dikt og send inn. Vi dekker både saker fra nabolaget ditt og kommunesaker og mer. En avis som samler hele, vakre Nordland får du med lokalavisa Framtia.

Gjør hverdagen mer fargerik og verden mindre med lokalavisa fra Nordland, Framtia. Størst på lokale saker og siste nytt fra hele Norge og verden ellers får du i vår avis.

Stikkord: